Primul Blog personal despre Asigurări & Business din România împlineşte 6 luni

Decis sa evoluez!

Primul Blog personal despre Asigurări & Business din România împlineşte 6 luni

Astăzi se împlineşte exact o jumătate de an de la lansarea www.alinbaiescu.ro – Primul Blog personal despre Asigurări & Business din România (pe 18 septembrie 2012).

 

După cum bine ştii, Blogul a crescut consistent în acastă perioadă, atât sub aspectul numărului şi varietăţii rubricilor sale, cât şi al interacţiunii cu cititorii săi. Iar pentru că o imagine face cât 1.000 de cuvinte, te invit să parcurgi rapid Infograficul alăturat, conceput special pentru acest moment.

 

Totodată, doresc să îţi mărturisesc că datele pe care ţi le prezint acum nu sunt simple statistici. Număr de vizitatori ai Blogului şi comentarile primite la postările făcute de mine, Like!-urile la Pagina de Facebook, respectiv vizionările pe YouTube ale serialului ASIsaga sunt, de fapt, o manifestare a aprecierii, preocupării şi implicării tale şi ale celorlalţi care m-au urmărit în această perioadă.

 

Pe de altă parte, toate acestea au constituit pentru mine energia care m-a alimentat constant şi consistent în ultimele 6 luni să scriu cât mai mult şi cât mai bine, să fiu preocupat continuu îmbunătăţirea Blogului.

 

Îţi mulţumesc şi

Te asigur de toată consideraţia mea,

Dr. Alin T. Băiescu

Comments (4)
Adaugă un comentariu

Nume (obligatoriu)

Website

Dr. Aby îţi recomandă şi Articolul:

John Gray, autorul bestseller-ului “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, vine în România

x