DEX-ul de Asigureză se lansează (şi) la Librăria Cărtureşti Cluj

Decis sa evoluez!

DEX-ul de Asigureză se lansează (şi) la Librăria Cărtureşti Cluj

După ce DEX Asigureză – Română a fost prezentat, în luna mai, la FIAR 2013 (Forumul de Asigurări şi Reasigurări), mă bucur să te anunţ în legătură cu un nou eveniment, având în centru „cea mai inedită carte de asigurări a anului”: prezentarea DEX-ului la Librăria Cărtureşti Cluj, joi – 27 iunie 2013, începând cu ora 19:00.

„Cu răbdare, cu o exprimare firească şi, de ce să nu o spunem, cu o notă de umor binevenită, autorul reuşeşte prin această lucrare unicat, să aducă mai aproape de noi termenii specifici din asigurări”, apreciază reprezentanţii Asociaţiei pentru Promovarea Asigurărilor, promotor al cărţii de faţă.

 

Au confirmat deja participarea la lansare numeroşi prieteni, cunoştinţe, actuali sau foşti parteneri de business. Alături de aceştia, vor vorbi despre carte trei invitaţi speciali: Dragoş Alexa (Managing Partner Creatica Media), Prof. Univ. Dr. Cristina Ciumaş (Director Dept. Finanţe, FSEGA UBB Cluj), Aurelia Cristea (cunoscut expert al pieţei de asigurări şi Deputat în Parlamentul României).

 

Dacă îţi face plăcere şi poţi, te invit cu drag să iei parte la eveniment.

 

Te asigur de toată consideraţia mea,

Dr. Alin T. Băiescu

Comments (2)
  • Avatar

    vali Jun 21 2013 - 08:52 Reply

    Felicitari pentru noua carte! Mi-ar fi placut sa vin si eu la lansarea de la Cluj, dar poate cu alta ocazie, la o alta lansare de carte scrisa de tine…Deocamdata astept sa primesc DEX-ul pe care l-am comandat. Poti sa-mi scrii ceva pe prima pagina?

    Un weekend minunat!

Adaugă un comentariu

Nume (obligatoriu)

Website

Dr. Aby îţi recomandă şi Articolul:

John Gray, autorul bestseller-ului “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, vine în România

x