„DEX Asigureză – Română” se lansează astăzi la FIAR

Decis sa evoluez!

„DEX Asigureză – Română” se lansează astăzi la FIAR

După „lupte seculare” care au durat câteva luni, astazi este lansarea oficială a cărţii mele „DEX Asigureză – Română”. Evenimentul va avea loc în prezenţa unui public select şi numeros, în cadrul FIAR 2013 (Forumul Internaţional de Asigurări şi Reasigurări) – cea mai importantă conferinţă anuală a pieţei de asigurări din România.

O carte inedită pentru mediul de business, DEX Asigureză – Română se adresează atât consultanţilor financiari (din firmele de asigurări, brokeraj sau societăţi bancare), cât şi actualilor şi potenţialilor clienţi ai acestora. Pe un ton hazliu, însă fără a neglija acurateţea tehnică a definiţiilor, prezenta lucrare devine o lectură extrem de utilă, dar şi plăcută.

 

„Cu răbdare, cu o exprimare firescă şi uşor de înţeles şi, de ce să nu o spunem, cu o notă de umor binevenită, autorul reuşeşte, prin această lucrare unicat, să aducă mai aproape de noi termeni precum <primă de asigurare>, <despăgubire>, <risc asigurat> şi multe altele asemenea. Totodată, apreciem că el a găsit formula ideală de exprimare prin care un asemenea DEX să nu sperie asiguraţii …” declară reprezentanţii ApPA – Asociaţia pentru Promovarea Asigurărilor.

 

Nu în ultimul rând, te invit să vezi mai concret despre ce e vorba şi, de ce nu, să îţi comanzi acum propriul DEX Asigureză – Română aici.

 

Te asigur de toată consideraţia mea,

Dr. Alin T. Băiescu

Comments (2)
 • Avatar

  ioan sababei May 21 2013 - 07:46 Reply

  ce inseamna “asigureza”? multumesc

  • Avatar

   alin.baiescu May 28 2013 - 16:19 Reply

   E o “limba” inteleasa mai greu de catre publicul larg, din cauza specificitatii si tehnicitatii domeniului asigurarilor.
   Cu noul DEX, insa, comunicarea devine mult mai facila.
   Comandati un exemplar si veti vedea cum stau lucrurile!

Adaugă un comentariu

Nume (obligatoriu)

Website

Dr. Aby îţi recomandă şi Articolul:

John Gray, autorul bestseller-ului “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, vine în România

x