Cum îţi pui Blogul la treabă? … Adică, să facă bani!

Decis sa evoluez!

Cum îţi pui Blogul la treabă? … Adică, să facă bani!

blog 2 money

De la teorie la practică e o cale lungă şi anevoioasă. Această vorbă clasică o ştim cu toţii, mulţi chiar am probat veridicitatea ei. Şi cel puţin la fel de provocator e şi parcursul de la un simplu Blog la bani.

Tot mai mulţi sunt aceia care s-au decis, la un moment dat, să scrie despre ceea ce le place să facă, despre hobby-urile şi pasiunile proprii. În acest mod, împărtăşesc şi cu alţii (prieteni fizici şi virtuali, rude, cunoştinţe şi colegi) idei, gânduri, sentimente. Astfel, pas cu pas, pe zi ce trece, ajung ca, de la ce se dorea iniţial doar un fel de jurnal online, să dezvolte un Blog în toată puterea cuvântului: zeci sau chiar sute de povestioare, imagini şi filmuleţe, „condimentate” cu interacţini cu cititorii sau fanii (like-uri, share-uri, comentarii).

Dar mulţi consideră (iar eu mă număr printre ei) că lucrurile nu trebuie să se oprească aici. Ceea ce iniţial a fost o pasiune, iar apoi s-a concretizat într-o apreciată prezenţă on-line, poate deveni şi o bună sursă de profit. Cum anume?

Poţi afla dacă te înscrii (dar repede, căci locurile sunt pe terminate!), la un eveniment special în piaţă: o tabără de antrepenoriat în care vei putea învăţa exact ceea ce nu ştii încă şi poate îţi lipseşte!

Iar pentru că cel mai bine poţi afla despre acest training de la creatorii şi organizatorii săi (Florin Roşoga – www.florinrosoga.ro şi Eusebiu Burcaş – www.burcash.ro), te invit să accesezi următorul link.

Aştept cu interes feed-back după reîntoarcerea din tabără!

 

Te asigur de toată consideraţia mea,

Dr. Alin T. Băiescu

Comments (1)
Adaugă un comentariu

Nume (obligatoriu)

Website

Dr. Aby îţi recomandă şi Articolul:

John Gray, autorul bestseller-ului “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, vine în România

x